Sennheiser Headset MM70i Stereo

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sennheiser Headset MM70i Stereo is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sennheiser Headset MM70i Stereo

Sennheiser Headset MM70i Stereo

 

Wanneer u houdt van een goede en degelijke headset dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Sennheiser biedt u een fantastische prijs/kwaliteit verhouding met dit product. Met deze headset heeft u voor een relatief lage prijs toch behoorlijke kwaliteit en dat merkt u. Zo is er een effectieve manier van geluidisolering waardoor u beter kan genieten van uw muziek. De tonen komen er natuurlijk over, daar waar andere oordopjes vaak erg metaal achtig klinken en totaal niet mooi over komen. Ook biedt de MM70i Headset comfort, geïrriteerde oren zijn dus verleden tijd! Verder kunt u erg eenvoudig de hardheid van het geluid veranderen, u hoeft daarvoor niet meer de mobiel te pakken! Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u uitstekend gesprekken voeren met uw oordopjes in.

Specificaties Sennheiser Headset MM70i Stereo

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 140 cm cm
  Geschikt voor sport/fitness Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja
  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm