Sennheiser Headset MM50i Stereo iPhone White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sennheiser Headset MM50i Stereo iPhone White is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sennheiser Headset MM50i Stereo iPhone White

Sennheiser Headset MM50i Stereo iPhone White

 

Ontmoet één van de beste Headsets voor uw iPhone, de MM50i headset van Sennheiser is speciaal ontworpen voor Apple liefhebbers! Het geluid wat uit de oordopjes komt is van een ongekende kwaliteit, zodat u echt kunt genieten van natuurgetrouw en mooi geluid. Doordat deze accessoire samen met Apple is ontworpen past de accessoire perfect bij uw iPhone, ook wanneer u over een ouder model beschikt dan de iPhone 4s! Bij het maken van deze headset worden alleen de allerbeste materialen gebruikt waardoor het eindresultaat fantastisch is, zowel in het uiterlijk als in de binnenkant. Doordat de accessoire ook over een microfoon beschikt kun je eenvoudig gesprekken houden met andere personen, de oordopjes zijn in-ear, daardoor worden veel ongewenste geluiden van buitenaf tegengehouden waardoor u zich beter kunt concentreren op wat echt belangrijk is! Door de handige answer/end knop kunt u snel en eenvoudig een gesprek starten of een gesprek eindigen. 

Specificaties Sennheiser Headset MM50i Stereo iPhone White

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 100 cm cm

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja
  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm