Sennheiser Headset MM50i Stereo iPhone Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sennheiser Headset MM50i Stereo iPhone Black is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sennheiser Headset MM50i Stereo iPhone Black

Sennheiser Headset MM50i Stereo iPhone Black

Deze headset is speciaal ontworpen voor Apple gebruikers, en dan speciaal voor de iPhone heeft Sennheiser deze oordopjes ontwikkeld, de MM50i. Deze accessoire wordt gekenmerkt door een onzinnig hoge kwaliteit en een fantastisch uiterlijk. De ontwikkeling van deze accessoire werd samen met Apple uitgevoerd zodat beide partijen zorgde voor een zo goed mogelijk product. Dankzij het In-ear design heeft u veel minder last van omgevingsgeluiden, deze worden vrijwel geneutraliseerd. Dat levert natuurlijk veel voordelen op, zo kunt u nog meer genieten van de muziek en geluiden die u afspeelt! Wanneer u geluiden hoort uit uw headset dan wilt u natuurlijk dat deze geluiden natuurgetrouw overkomen, dat is met deze accessoire zeker het geval. Verder kunt u ook uitstekend gesprekken voeren met andere mensen aangezien de accessoire is uitgerust met een microfoon. Verder is er ook een erg handige answer/end knop aanwezig waardoor u eenvoudig een gesprek kan beginnen en vervolgens ook weer snel kan beëindigen wanneer u dat wilt!

Specificaties Sennheiser Headset MM50i Stereo iPhone Black

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 100 cm cm
  Geschikt voor sport/fitness Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm