Sennheiser Headphones PX100-IIi Stereo

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sennheiser Headphones PX100-IIi Stereo

Klanten zijn blij met:

 • Open oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De Sennheiser Headphones PX100-IIi Stereo is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Sennheiser Headphones PX100-IIi Stereo

Sennheiser Headphones PX100-IIi Stereo

 

Wanneer u een echte muziekliefhebber bent dan is de PX100-IIi van Sennheiser dé ideale keuze voor u! Sennheiser heeft veel aandacht besteed aan het geluid dat de PX100 reproduceert, u zult merken dat de tonen van deze accessoire erg natuurgetrouw zijn waardoor u optimaal kunt genieten van uw favoriete muziek. De accessoire ziet er natuurlijk ook nog eens goed uit, zo hoeft u zich zeker niet te schamen voor uw hoofdtelefoon! Neem uw PX100 overal mee naartoe en merk dat u de afgelopen jaren eigenlijk veel heeft gemist, iets wat u misschien helemaal niet doorhad. 

Geschikte telefoons en tablets

De Sennheiser Headphones PX100-IIi Stereo is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sennheiser Headphones PX100-IIi Stereo

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Open
  Kabellengte 0 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 60 gram
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 114 dB