Sennheiser CX 400-II Precision White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sennheiser CX 400-II Precision White is niet meer leverbaar.

Naar alle oordopjes

Beschrijving van de Sennheiser CX 400-II Precision White

Sennheiser CX 400-II Precision White

 

Het beste van het beste, Sennheiser biedt dit met deze CX 400-II oordopjes. Geniet van levensecht geluid en dat voor een geweldige prijs. Veel mensen willen nou eenmaal niet teveel betalen maar wel kwaliteit ontvangen. De CX 400-II is een fantastische aankoop en dat moge duidelijk zijn, het is nou eenmaal een van de beste oordopjes in de wereld, zeker voor deze prijs. Sennheiser probeert zoveel mogelijk te vernieuwen en de CX 400-II is voornamelijk gemaakt om geluiden zo natuurlijk mogelijk te laten klinken, geniet daardoor van uw muziek zoals de muziek bedoeld is!

Geschikte telefoons en tablets

De Sennheiser CX 400-II Precision White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sennheiser CX 400-II Precision White

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 120 cm cm

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm