Sennheiser CX 200 Street II Black Oordopjes

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sennheiser CX 200 Street II Black Oordopjes is niet meer leverbaar.

Naar alle oordopjes

Beschrijving van de Sennheiser CX 200 Street II Black Oordopjes

Sennheiser CX 200 Street II Black Oordopjes

 

Bent u op zoek naar oordopjes die het beste geluid produceren voor de laagste prijs? Zoek dan niet verder, met de Sennheiser CX 200 Street II heeft u voor een gering bedrag een geweldige geluidservaring. Doordat de oordopjes in-ear zijn wordt u niet meer afgeleid door geluiden van buitenaf, u kunt rustig genieten van de muziek zoals deze daadwerkelijk bedoeld is om te horen. Vaak hebben mensen met relatief kleine of grote ooringangen problemen met oordopjes, deze passen vaak net niet goed of knellen. Gelukkig geeft Sennheiser meerdere opstukken mee zodat iedere persoon uit de voeten kan met deze oordopjes. Verder beschikken de oordopjes over een goede bas zodat elk geluid levensecht klinkt!

Geschikte telefoons en tablets

De Sennheiser CX 200 Street II Black Oordopjes is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sennheiser CX 200 Street II Black Oordopjes

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 1,2 meter cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 5 gram
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 110 dB
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm