Sennheiser BT Headset FlexFit FLX70

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Sennheiser BT Headset FlexFit FLX70 is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Sennheiser BT Headset FlexFit FLX70

Sennheiser BT Headset FlexFit FLX70

 

De BT FLX70 Headset is van alle markten thuis, zo heeft u een degelijk en een mooie Headset in één. Sennheiser staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit die het bedrijf levert en dat ook nog eens voor een relatief lage prijs. Deze accessoire is zeker geen uitzondering, de FlexFit FLX70 biedt u optimale comfort en u hoeft zich niet te schamen voor de accessoire. Deze ziet er namelijk fantastisch uit, mede dankzij de elegante vormen en de zwart/grijze kleurencombinatie. De binnenkant van de headset heeft u nog meer te bieden, zo beschikt het apparaat over digitale signaalverwerking (DSP) waardoor geluiden nog beter en helderder overkomen. Op deze manier kunt u precies horen wat er aan de andere kant wordt gezegd en andersom. De In-ear vorm reduceert achtergrondgeluiden met 70%, erg handig dus wanneer u in een lawaaiige omgeving bevindt en duidelijk moet communiceren met de persoon aan de lijn. Ga voor kwaliteit en comfort en kies voor de FLX70!  

Geschikte telefoons en tablets

De Sennheiser BT Headset FlexFit FLX70 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sennheiser BT Headset FlexFit FLX70

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 10 gram
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.0
  Aantal te pairen toestellen 1
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 6 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 240 uur uur
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Noise Filtering Ja