SanDisk Ultra microSDXC 400GB + SD-adapter

Nog geen reviews

Tijdelijk niet leverbaar

Productafbeelding van de SanDisk Ultra microSDXC 400GB + SD-adapter
Productafbeelding van de SanDisk Ultra microSDXC 400GB + SD-adapter

Klanten zijn blij met:

 • 400 GB opslaggeheugen
 • 100MB/s maximale leessnelheid
 • 25MB/s maximale schrijfsnelheid
 • UHS-I Speed class U1, MicroSDXC

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

84,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de SanDisk Ultra microSDXC 400GB + SD-adapter tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de SanDisk Ultra microSDXC 400GB + SD-adapter

SanDisk Ultra microSDXC 400GB + SD-adapter

Zoek je een betaalbaar geheugenkaartje waarmee je echt nooit meer ruimte te kort komt? Dan is de SanDisk Ultra microSDXC 400GB wel wat voor jou. Met deze 400GB microSD-kaart uit de SanDisk Ultra-serie creëer je nog meer opslagruimte voor al je foto's, video's en apps. In totaal krijg je dus maar liefst 400GB extra opslaggeheugen.

Deze SanDisk-geheugenkaart heeft een snelheidsklasse 10 (UHS Class I). Dit betekent dat het microSD-kaartje geschikt is voor Full-HD-video’s. Er wordt een SD-adapter meegeleverd zodat je gemakkelijk je foto’s en video’s kunt overzetten op een laptop of computer met SD-ingang.

Geschikte telefoons en tablets

De SanDisk Ultra microSDXC 400GB + SD-adapter is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties SanDisk Ultra microSDXC 400GB + SD-adapter

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  in MB/s

  Maximale leessnelheid 100 MB/s

  in MB/s

  Maximale schrijfsnelheid 25 MB/s
  Klasse UHS-I Speed Class 1 (U1)
  Adapter SD
  Type MicroSDXC

  De kleur van het product.

  Kleur Rood
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 400000 MB