SanDisk Mobile Ultra microSDHC 8GB

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de SanDisk Mobile Ultra microSDHC 8GB

Klanten zijn blij met:

 • 8 GB opslaggeheugen

Uitgebreide specificaties

De SanDisk Mobile Ultra microSDHC 8GB is niet meer leverbaar.

Naar alle geheugenkaarten

Beschrijving van de SanDisk Mobile Ultra microSDHC 8GB

SanDisk Mobile Ultra microSDHC 8GB

Met deze 8GB microSD geheugenkaart van SanDisk kunt u het geheugen uitbreiden van vele apparaten, zoals mp3-spelers en digitale camera's. Veel smartphones ondersteunen ook microSD, waarmee de capaciteit om foto's en video's op te slaan vergroot wordt. Deze kaart is een HC kaart (High Capacity) en is daarmee sneller dan reguliere microSD-kaarten. Bijzonder aan dit product is dat hij geleverd wordt met een USB-cardreader, die u makkelijk in uw computer of laptop inplugt. U kunt dan met een snelheid van 6 MB/s bestanden lezen en wegschrijven. Een aanvullende kaartlezer is dus niet meer nodig! De kaart past in alle producten die microSD ondersteunen, de kaartlezer is compatibel met Windows Vista, XP en Mac OS X.

Geschikte telefoons en tablets

De SanDisk Mobile Ultra microSDHC 8GB is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties SanDisk Mobile Ultra microSDHC 8GB

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Klasse 1
  Type MicroSDHC

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB