Sandisk MicroSDXC 64 GB Class 10 200X UHS-I

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Sandisk MicroSDXC 64 GB Class 10 200X UHS-I
Productafbeelding van de Sandisk MicroSDXC 64 GB Class 10 200X UHS-I

Klanten zijn blij met:

 • 64 GB opslaggeheugen

Uitgebreide specificaties

De Sandisk MicroSDXC 64 GB Class 10 200X UHS-I is niet meer leverbaar.

Naar alle geheugenkaarten

Beschrijving van de Sandisk MicroSDXC 64 GB Class 10 200X UHS-I

Sandisk MicroSDXC 64 GB Class 10 200X UHS-I

 

Op zoek  naar de echte ruimte en vrijheid? Sandisk heeft speciaal voor smartphones deze MicroSDHC geheugenkaart ontworpen waar maar liefst ruimte is voor 64 GB aan bestanden! Daardoor is er altijd ruimte voor extra foto´s en video´s op uw mobiele telefoon, ook biedt de accessoire mogelijkheid om bijvoorbeeld films op uw mobiele telefoon te zetten. De MicroSD kaart is erg snel, de Class 10 en de 200X geven aan dat dit kaartje zeker zijn mannetje staat! De  minimale dataoverdracht snelheid is maar liefst 10 mb/s, genoeg om altijd snel toegang te hebben tot uw microSD kaart!

Geschikte telefoons en tablets

De Sandisk MicroSDXC 64 GB Class 10 200X UHS-I is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Sandisk MicroSDXC 64 GB Class 10 200X UHS-I

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type MicroSDXC

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 64000 MB