SanDisk microSDHC 8GB

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de SanDisk microSDHC 8GB

Klanten zijn blij met:

 • 8 GB opslaggeheugen

Uitgebreide specificaties

De SanDisk microSDHC 8GB is niet meer leverbaar.

Naar alle geheugenkaarten

Beschrijving van de SanDisk microSDHC 8GB

SanDisk microSDHC 8GB

Met deze SanDisk microSDHC 8GB geheugenkaart breidt u eenvoudig de opslagcapaciteit van vele apparaten uit, waaronder smartphones, digitale camera's en mp3-spelers. Al uw foto's en video's passen op dit kaartje, die het geheugen uitbreidt tot maarliefst 8 gigabyte. De geheugenkaart valt in snelheidsklasse 2, waarin snelheden tot 2 Megabyte per seconde worden gehaald. Het kaartje is zeer schokbestendig en er geldt een garantie van vijf jaar op dit product. Nooit meer bestanden verwijderen en altijd plaats voor nieuwe bestanden met de SanDisk microSDHC 8GB geheugenkaart.

Geschikte telefoons en tablets

De SanDisk microSDHC 8GB is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties SanDisk microSDHC 8GB

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Klasse 2
  Type MicroSDHC

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB