SanDisk microSDHC 4GB

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de SanDisk microSDHC 4GB

Klanten zijn blij met:

 • 4 GB opslaggeheugen

Uitgebreide specificaties

De SanDisk microSDHC 4GB is niet meer leverbaar.

Naar alle geheugenkaarten

Beschrijving van de SanDisk microSDHC 4GB

SanDisk MicroSDHC 4GB

SanDisk presenteert u de microSDHC 4GB geheugenkaart. De toevoeging 'HC' betekent High Capacity, dit wijst op een extra grote opslagcapactiteit. Dit kaartje kunt u in vele moderne aparaten gebruiken, zoals uw digitale fotocamera maar ook bijvoorbeeld uw smartphone. De microSDHC 4GB valt in de snelheidsklasse 4, waarbij bestanden met een snelheid van 4MB per seconde worden weggeschreven. 4 gigabyte is een ruime capaciteit als het om opslag gaat: u kunt er vele foto's, video's en mp3's op kwijt. 

Geschikte telefoons en tablets

De SanDisk microSDHC 4GB is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties SanDisk microSDHC 4GB

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Klasse 2
  Type MicroSDHC

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB