SanDisk microSDHC 32GB

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de SanDisk microSDHC 32GB

Klanten zijn blij met:

 • 32 GB opslaggeheugen

Uitgebreide specificaties

De SanDisk microSDHC 32GB is niet meer leverbaar.

Naar alle geheugenkaarten

Beschrijving van de SanDisk microSDHC 32GB

SanDisk microSDHC 32GB

SanDisk brengt de microSDHC 32GB op de markt, een definitieve oplossing voor iedereen die kampt met een te lage opslagcapaciteit op media als smartphones en digitale camera's. De microSD toevoeging 'HC' geeft de extra hoge snelheid aan waarmee bestanden gelezen en geschreven kunnen worden op de geheugenkaart. De kaart ondersteunt snelheden tot 2 MB/s en is daarmee zeer snel. Met 32GB kun u de wereld aan foto's en video's opslaan, en gemakkelijk en snel opvragen. Eindeloos foto's maken met uw digitale camera, eindeloos muziekluisteren met uw mp3-speler. Het kán met de SanDisk microSDHC 32GB.

Geschikte telefoons en tablets

De SanDisk microSDHC 32GB is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties SanDisk microSDHC 32GB

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Klasse 4
  Type MicroSDHC

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 32000 MB