SanDisk microSDHC 16GB

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de SanDisk microSDHC 16GB

Klanten zijn blij met:

 • 16 GB opslaggeheugen

Uitgebreide specificaties

De SanDisk microSDHC 16GB is niet meer leverbaar.

Naar alle geheugenkaarten

Beschrijving van de SanDisk microSDHC 16GB

SanDisk microSDHC 16GB

Bij de lancering van de SanDisk microSDHC 16GB werd een groot probleem voor vele gebruikers van digitale apparatuur verholpen: gebrek aan opslagcapaciteit. Met deze 16GB kunt u duizenden bestanden opslaan, van foto's tot video's en mp3's. De geheugenkaart, die in snelheidsklasse 2 valt, leest en schrijft bestanden met een snelheid van 2 MB/s. In een paar seconden kunnen alle bestanden dus van de kaart gehaald worden en kunnen er nieuwe bestanden op de geheugenkaart worden gezet. De kaart blijft lang bij u, dankzij de 5 jaar garantie die op het product rust.

Geschikte telefoons en tablets

De SanDisk microSDHC 16GB is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties SanDisk microSDHC 16GB

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type MicroSDHC

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 16000 MB