SanDisk microSD 2GB

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de SanDisk microSD 2GB

Klanten zijn blij met:

 • 2 GB opslaggeheugen

Uitgebreide specificaties

De SanDisk microSD 2GB is niet meer leverbaar.

Naar alle geheugenkaarten

Beschrijving van de SanDisk microSD 2GB

SanDisk microSD 2GB

Met de SanDisk microSD 2GB kunt u het geheugen van uw mobiele telefoon, uw digitale camera of uw MP3-speler uitbreiden. U hoeft dus nooit meer foto's te verwijderen op uw telefoon of camera, want met de ruime 2GB microSD is er altijd plaats voor nieuwe foto's. Op deze geheugenkaart kunt u minstens 400 van uw favoriete MP3's kwijt, maar u kunt ook kiezen voor tussen de 700 en 900 foto's! In combinatie met een microSD-adapter is deze geheugenkaart ook als normale SD-kaart te gebruiken.

Geschikte telefoons en tablets

De SanDisk microSD 2GB is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties SanDisk microSD 2GB

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type MicroSD

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 2000 MB