Samsung Toetsenbord Met Docking Station ECR-K15

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Toetsenbord Met Docking Station ECR-K15 is niet meer leverbaar.

Naar alle toetsenborden

Beschrijving van de Samsung Toetsenbord Met Docking Station ECR-K15

Samsung Toetsenbord Met Docking Station ECR-K15

Dit toetsenbord van Samsung is de ideale accessoire voor uw Samsung Galaxy Tab. Het toetsenbord heeft een dockingstation waardoor u uw Samsung Galaxy Tab eenvoudig kunt bevestigen. Wanneer u uw Tab aan het toetsenbord bevestigt kunt u uw Tab ook handig opladen, waardoor u altijd en overal gebruik kunt maken van uw Galaxy Tab. Het Touch screen van de Tab is en blijft natuurlijk erg functioneel, het toetsenbord is dan ook gemaakt voor de situaties waarbij een toetsenbord net iets meer gemak en comfort biedt. Het toetsenbord is net zoals uw Tab compact waardoor u het toetsenbord eenvoudig kunt vervoeren. Dit Samsung Toetsenbord met Docking Station is alleen te gebruiken voor de Samsung Galaxy Tab 8,9.

Specificaties Samsung Toetsenbord Met Docking Station ECR-K15

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Draadloos

  De kleur van het product.

  Kleur Wit