Samsung Speaker MA-SP100SW

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Speaker MA-SP100SW

Klanten zijn blij met:

 • 200 - 25000 Hz frequentiebereik

Uitgebreide specificaties

De Samsung Speaker MA-SP100SW is niet meer leverbaar.

Naar alle bluetooth speakers

Beschrijving van de Samsung Speaker MA-SP100SW

Samsung Speaker MA-SP100SW

Samsung biedt u nu een indrukwekkende portable speaker. De speaker is licht van gewicht en erg compact waardoor u hem eenvoudig mee kunt nemen. De speaker is uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden. U kunt nu ten alle tijden genieten van uw muziek. Zo kunt u hem thuis gebruiken maar ook onderweg of mee nemen op reis. De speaker kent een hoogstaande geluidskwaliteit. Zo wordt u helemaal omgeven door de muziek. Uw muziek zal de volledige ruimte vullen met helder klanken en een duidelijke Bass. De speaker is stijlvol vormgegeven. De witte kleur geeft een moderne uitstraling en de subtiele rode lijn maakt het helemaal af. Wanneer u opzoek bent naar een compacte portable speaker met een grote prestatie dan is deze Samsung speaker echt iets voor u.

Specificaties Samsung Speaker MA-SP100SW

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Audio

  Kanalen 1.0
  Maximale frequentiebereik 25000 Hz
  Minimale frequentiebereik 200 Hz