Samsung Speaker MA-SP100SB

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Speaker MA-SP100SB

Klanten zijn blij met:

 • 200 - 25000 Hz frequentiebereik

Uitgebreide specificaties

De Samsung Speaker MA-SP100SB is niet meer leverbaar.

Naar alle bluetooth speakers

Beschrijving van de Samsung Speaker MA-SP100SB

Samsung Speaker MA-SP100SB

Geniet van een geweldige geluidskwaliteit met deze stijlvolle speaker van Samsung. De speaker is erg modern vormgegeven. De zwarte kleur maakt de speaker klassiek en zakelijk, de rode subtiele lijn zorgt ervoor dat de speaker een moderne tint krijgt. De speakers zijn erg compact en licht van gewicht waardoor u ze eenvoudig mee kunt vervoeren. Doordat de speaker gebruik maakt van batterij hoeft u zich geen zorgen maken over het opladen van uw accu, u neemt gewoon een extra setje batterijen mee. Ook voor thuis is deze speaker uitermate geschikt. De speaker beschikt over een hoogstaande geluidkwaliteit, de hele ruimte zal gevuld worden met helder geluid. Deze indrukwekkende speakers van Samsung zorgen ervoor dat u omringt wordt door uw favoriete muziek.

Specificaties Samsung Speaker MA-SP100SB

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Kanalen 2.0
  Maximale frequentiebereik 25000 Hz
  Minimale frequentiebereik 200 Hz