Samsung Soft Clear Kunststof Back Cover Transparant Samsung Galaxy A32 5G

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Samsung Soft Clear Kunststof Back Cover Transparant Samsung Galaxy A32 5G

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

14,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Samsung Soft Clear Kunststof Back Cover Transparant Samsung Galaxy A32 5G alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Samsung Soft Clear Kunststof Back Cover Transparant Samsung Galaxy A32 5G in huis.

Beschrijving van de Samsung Soft Clear Kunststof Back Cover Transparant Samsung Galaxy A32 5G

De Samsung Soft Clear Kunststof Back Cover Transparant Samsung Galaxy A32 5G is een handige en simpele backcover die je gemakkelijk achterop je A32 5G klikt. Met deze cover zorg je ervoor dat je Samsung-telefoon langer meegaat, want hij beschermt je toestel tegen krassen, stoten en kleine valpartijen.

Transparante afwerking

Deze backcase is speciaal gemaakt voor de Samsung A32 5G, dus je gebruikt hem erg eenvoudig. Dankzij het slimme design zijn alle knoppen, poorten en camera’s nog gewoon te gebruiken. Dit Samsung Galaxy A32 5G-hoesje is doorzichtig, zodat je nog steeds geniet van het mooie design van je smartphone.

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Soft Clear Kunststof Back Cover Transparant Samsung Galaxy A32 5G is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Soft Clear Kunststof Back Cover Transparant Samsung Galaxy A32 5G

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig