Samsung Snelle Draadloze Lader Stand Silver

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Snelle Draadloze Lader Stand Silver
Productafbeelding van de Samsung Snelle Draadloze Lader Stand Silver
Productafbeelding van de Samsung Snelle Draadloze Lader Stand Silver
Productafbeelding van de Samsung Snelle Draadloze Lader Stand Silver

Klanten zijn blij met:

 • Gemakkelijk draadloos opladen
 • Extra snel opladen
 • Officiële Samsung-lader

Uitgebreide specificaties

De Samsung Snelle Draadloze Lader Stand Silver is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Samsung Snelle Draadloze Lader Stand Silver

Uitgebreide beschrijving van de Samsung Snelle Draadloze Lader Stand Silver

Met de Samsung Snelle Draadloze Lader Stand Silver heb je een handige draadloze lader in huis met een modern design. Kabels heb je voortaan niet meer nodig. Leg je smartphone snel en moeiteloos op de draadloze oplader en de lader doet de rest. Zo heb je nooit meer last van al die vervelende kabels. De stand-functie zorgt ervoor dat je je Samsung-telefoon horizontaal of verticaal kan neerzetten; hierdoor kan je je toestel eenvoudig blijven bedienen. Een ander voordeel van deze Samsung Wireless Fast Charging Stand is de ondersteuning voor Fast Charge-technologie. Hierdoor is je telefoon nu nog sneller opgeladen in vergelijking met normale draadloze opladers. Handig! Deze technologie wordt ondersteund door de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge (Plus), Galaxy S7/S7 Edge en de Galaxy S8/S8+. Ondersteunt je telefoon geen Fast Charge-technologie maar wel Qi-laders? Dan is er niets aan de hand. Telefoons die overweg kunnen met Qi-opladers laden op normale snelheid. Zo kan je nog steeds gedag zeggen tegen al die vervelende kabels!

Let op: De Samsung Universele Draadloze Snellader werkt alleen in combinatie met een micro USB-kabel. Deze wordt niet meegeleverd.

Specificaties Samsung Snelle Draadloze Lader Stand Silver

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Draadloos

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver
 • Stroomvoorziening

  Output 1 Snelladen Ja