Samsung Nexus S Charge and Protect Bundle

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Nexus S Charge and Protect Bundle is niet meer leverbaar.

Naar alle accessoirepakketten

Beschrijving van de Samsung Nexus S Charge and Protect Bundle

Samsung Nexus S Charge and Protect Bundle

Met de Samsung Nexus S Charge And Protect Bundle verzorgt u uw Samsung Nexus S optimaal. Dit pakket bevat drie producten die allen een deel van de bescherming of voeding van de Samsung Nexus S verzorgen. Met de autolader zorgt u ervoor dat uw mobiele telefoon altijd klaar voor gebruik is. U kunt de Samsung Nexus S namelijk tijdens het rijden opladen met deze autolader via de sigarettenaansteker van uw auto. Het tasje zorgt voor een goede bescherming van de gehele Samsung Nexus S tegen krassen, stoten of vallen en de screenprotector beschermt uw scherm. Zo is uw scherm na het verwijderen van het tasje nog steeds goed beschermd tegen krassen. Dus houdt uw Samsung Nexus S gloednieuw met de Samsung Nexus S Charge and Protect Bundle.

Specificaties Samsung Nexus S Charge and Protect Bundle

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart