Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant
 • Van hoogwaardig kunststof
 • Ruimte voor pasjes

Uitgebreide specificaties

De Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7

Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7

De Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 is een bijzonder handig hoesje voor je Galaxy S7. De case biedt uitstekende bescherming tegen bijvoorbeeld valschade of krassen veroorzaakt door sleutels of ander scherpe voorwerpen die er tegenaan kunnen komen. Met dit hoesje vergroot je de kans dat het scherm van je S7 zonder schade door het leven gaat aanzienlijk. Daarnaast heeft de LED View Cover nog een aantal handige functies. Je kunt namelijk als de cover dicht is toch de tijd lezen en ook notificaties zien. Je kan de LED-sensoren eenvoudig in- en uitschakelen door op de powerbutton te klikken of de book case open of dicht te doen. Als je het hoesje opent gaat het scherm automatisch aan. Binnenin vind je overigens nog plek voor drie verschillende pasjes, ideaal dus als je wel eens je portemonnee vergeet! De kleur goud slaat perfect aan op het design van de Samsung Galaxy S7

 

Specificaties Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Ruimte voor pasjes Ja
  Type Book Case
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Goud