Samsung Leather Cover White Galaxy S20

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Samsung Leather Cover White Galaxy S20

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen vallen en stoten
 • Goede pasvorm
 • Echt leder

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 54,99

53,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Samsung Leather Cover White Galaxy S20 alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Samsung Leather Cover White Galaxy S20 in huis.

Beschrijving van de Samsung Leather Cover White Galaxy S20

Samsung Leather Cover White Galaxy S20

Als jij zoekt naar een mooie hoes voor je Samsung Galaxy S20, kies dan misschien wel de Samsung Leather Cover White. Deze witte backcase heeft niet alleen een premium uitstraling, maar zorgt ook nog voor extra grip. Bovendien ligt hij lekker in de hand!

Goede bescherming

De Samsung Galaxy S20-case zit stevig om je smartphone. Samsung heeft deze namelijk zelf voor zijn toestel ontworpen. De backcase beschermt zowel de zijkanten als de achterkant en zorgt ervoor dat de kans op schade bij vallen of stoten veel kleiner is.

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Leather Cover White Galaxy S20 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Leather Cover White Galaxy S20

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Wit