Samsung Gear VR SM-R325

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Gear VR SM-R325 is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Samsung Gear VR SM-R325

Samsung Gear VR SM-R325

Beleef de mobiele Virtual Reality-wereld optimaal met deze Samsung Gear VR. Deze VR-bril is ontworpen met het bekend VR-bedrijf Oculus. Inmiddels zijn er meer dan 800 Virtual Reality-apps beschikbaar in de Oculus Store, je komt dus geen content tekort! Je kunt onder andere een leuke game spelen of een 360 graden video op een geheel andere manier beleven. Met de Gear VR heb je erg mooi beeld dankzij zowel de uitstekende lens als het mooie beeld van je Samsung-toestel. Ook krijg je bij deze Virtual Reality-bril een controller voor betere bediening.

Comfort en diepgang

Samsung heeft veel aandacht gestoken in de ergonomie van deze Gear VR. Je moet de bril uiteraard voor een lange periode kunnen gebruiken zonder er last van te krijgen. Dit hebben ze dan ook bereikt met een comfortabele hoofdband en zachte laag binnenin de VR-bril. Deze zachte binnenlaag houdt licht ook zeer goed buiten. Zo kun je echt volledig opgaan in je game of film!

Intuïtieve bediening

Bij de Samsung Gear VR SM-R325 krijg je een zeer handige controller. Deze heeft een handige touchpad en een homeknop, terugknop en volumeknoppen. Hiermee wordt het bedienen van je telefoon een stuk makkelijker. De controller is uiteraard ook in games te gebruiken.

Geschikte Samsung Galaxy-telefoons

Bij de Samsung Gear VR SM-R325 krijg je zowel een micro-USB- als een USB-C-aansluiting. Hierdoor is hij te gebruiken met de volgende Samsung-telefoons:

 • Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e
 • Samsung Galaxy Note 9
 • Samsung Galaxy Note 8
 • Samsung Galaxy S9 en S9+
 • Samsung Galaxy S8 en S8+
 • Samsung Galaxy S7 en S7 Edge
 • Samsung Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Gear VR SM-R325 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Gear VR SM-R325

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-08-24

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart