Samsung Gear VR 2

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Gear VR 2
Productafbeelding van de Samsung Gear VR 2
Productafbeelding van de Samsung Gear VR 2
Productafbeelding van de Samsung Gear VR 2
Productafbeelding van de Samsung Gear VR 2
Productafbeelding van de Samsung Gear VR 2

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear VR 2 is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Samsung Gear VR 2

Samsung Gear VR 2

Stap een hele nieuwe wereld binnen met de Samsung Gear VR 2! Met deze virtual reality bril krijgt u een 360 graden beeld van het scherm van je Samsung Galaxy S6 of S6 Edge. Je kunt games spelen die levensecht lijken of films kijken in 3D. Het lijkt net of je er zelf bij bent! Dankzij de hoge resolutie van de Galaxy S6 en de grote pixeldichtheid zijn de beelden ook nog eens waanzinnig scherp. Om de gadget te bedienen zit er aan de zijkant een gebruiksvriendelijke touchpad. Nieuwe content voor je Gear VR kan je downloaden in de Oculus store. Hier heb je voldoende keuze uit 360-graden films en VR-games.

Extra hoog gebruiksgemak

In de Samsung Gear VR 2 is ook optimaal gedacht aan gebruiksvriendelijkheid. Door de fijne pasvorm zit de virtual reality bril altijd comfortabel op je hoofd. Door een optimale gewichtsverdelingen een ergonomische hoofdband voelt de gadget bovendien niet zwaar aan. Verder heeft de Gear VR een lange batterijduur en kan hij rechtstreeks worden opgeladen. Om het beeld altijd helder te houden heeft de bril een geïntegreerde ventilator. Deze ventilator zorgt er voor dat de lens niet beslaat, zodat je altijd van kristalheldere beelden kunt genieten. De Samsung Gear VR is combatible met zowel de Samsung Galaxy S6 als de Samsung Galaxy S6 Edge.

Specificaties Samsung Gear VR 2

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-03-01

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit