Samsung Gear Sport Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Gear Sport Blue
Productafbeelding van de Samsung Gear Sport Blue
Productafbeelding van de Samsung Gear Sport Blue
Productafbeelding van de Samsung Gear Sport Blue
Productafbeelding van de Samsung Gear Sport Blue

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear Sport Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Samsung Gear Sport Blue

Samsung Gear Sport Blue

Dit product komt niet in aanmerking voor Samsung promoties. Op de IFA in Berlijn presenteerde Samsung hun nieuwe smartwatch gepresenteerd: de Samsung Gear Sport. Met deze smartwatch leggen ze de focus veel meer op sport. Het horloge en de band hebben een sportiever uiterlijk gekregen. Uiteraard zijn ook alle nodige sensoren aanwezig en is de smartwatch waterdicht. De Gear Sport draait op Tizen OS, dit besturingssysteem werkt erg fijn en is compatible met zowel Android als iOS. Een perfecte smartwatch als je dagelijks veel activiteit hebt dus!

Alle info bij het sporten

Met de Samsung Gear Sport kun je je activiteit bijhouden bij veel verschillende sporten. Of je nou aan het fitnessen, fietsen of aan het hardlopen bent, deze smartwatch houdt de belangrijke informatie bij. Tijdens het sporten meet hij bijvoorbeeld je hartslag, zo weet je of je net iets harder kan of juist iets rustiger aan moet doen. Ook kun je het aantal gezette stappen bijhouden of dankzij de GPS-sensor zelfs je route in kaart brengen! Met de Gear Sport kun je ook gerust een stuk gaan zwemmen, de sportarmband is namelijk waterdicht tot maar liefst 50 meter!

Tizen OS

De Samsung Gear Sport draait op Tizen OS. Op het horloge is een handige draai ring aanwezig. Deze gebruik je om onder andere door apps en schermen te navigeren. Daarnaast heeft de smartwatch natuurlijk ook een touch-screen voor preciezere bediening. De smartwatch heeft ondersteuning voor  verschillende apps en is compatible met Android en iOS-toestellen.

Wat zit er in de doos:

 • Samsung Gear Sport Blue
 • Draadloze lader
 • Horlogebandje maat S (11-13 cm)
 • Horlogebandje maat L (20-23 cm)
 • Handleiding

Video's over de Samsung Gear Sport Blue

Belsimpel-productvideo voor de Samsung Gear Sport Blue

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Gear Sport Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Gear Sport Blue

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-08-29

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 67 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Tizen

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 3.0

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  Een handleiding is de gebruiksaanwijzing voor bijvoorbeeld een telefoon.

  Handleiding Download Nederlandse handleiding

  Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.

  Manual Download Engelse handleiding

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42.9 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 44.6 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.6 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Versie 4.2

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1000 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 768MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype AMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.2 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 360x360 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja