Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum

4 sterren
7,8
Goed
2 geverifieerde klantreviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum
Productafbeelding van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum
Productafbeelding van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum
Productafbeelding van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter
 • Waterdichte smartwatch (Waterdicht (IP-x8))
 • 1.2 inch touchscreen
 • 41mm kast

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum

Samsung Gear S2 Classic Platinum

Als je een stijlvolle smartwatch zoekt zit je met de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum helemaal goed. Deze smartwatch heeft een traditioneel uiterlijk dankzij de leren armband en het ronde display, zo combineer je dus de voordelen van een smartwatch en het stijlvolle van een horloge. De Samsung Gear S2 werkt met zowel Android 4.4 toestellen met minimaal 1.5GB RAM als met iOS 9 of nieuwer en zit bomvol functionaliteit. Zo heb je aparte apps, ontvang je je notificaties op je pols en kan je door de hele dag heen je activiteit meten. En natuurlijk niet te vergeten, hij laat ook de tijd en datum zien.

Intuïtieve besturing

De Samsung Gear S2 Classic maakt gebruik van Tizen, het smartwatch besturingssyteem van Samsung. Tizen pakt het besturen van de smartwatch net iets anders aan en werkt hierdoor erg prettig. Door aan de rand van de smartwatch te draaien navigeer door al je notificaties, apps en widgets. Hierbij bedek je het display niet met je hand en kan je dus altijd alles zien, erg handig! Verder kan je met Tizen verschillende wijzerplaten instellen, zo kan je je smartwatch dus naar eigen smaak inrichten.

Heel de dag actief

Met de Samsung Gear S2 heb je toegang tot verschillende handige apps. De S Health App zorgt ervoor dat je elke dag een goed overzicht van al je activiteit hebt. Zo houdt je hiermee je stappen bij en kan je op verschillende momenten je hartslag meten. Na een periode van stilzitten heeft je smartwatch via een tril een seintje dat je even in beweging moet komen.

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum:

7,8
2 geverifieerde reviews
4 sterren
Goed
 • Scherm: 7,5
 • Batterijduur: 7,5
 • Prijs-kwaliteit: 7,5
 • Design: 8,8
 • Functionaliteiten: 7,5

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Platinum

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-09-01

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 41mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Leer
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 42 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Tizen

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 39.9 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 43.6 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.1

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Samsung Exynos

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1000 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype sAMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.2 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 360x360 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Ja

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 250 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja