Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black

4 sterren
8,4
Erg goed
5 geverifieerde klantreviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black
Productafbeelding van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black
Productafbeelding van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black
Productafbeelding van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter
 • Waterdichte smartwatch (Waterdicht (IP-x8))
 • Toont smartphone notificaties
 • 1.2 inch touchscreen

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black

Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black

De Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black is een stijlvolle smartwatch en een handig verlengstuk van je smartphone. De gadget draait op het eigen besturingssysteem Tizen. Hierdoor kun je het horloge verbinden met Android-telefoons van andere fabrikanten. Een vereiste is dat je smartphone draait op Android 4.4 KitKat of hoger en voorzien is van minimaal 1,5GB werkgeheugen, daarnaast werkt hij ook met iOS 9 of nieuwer. Vanuit de Tizen Store download je apps eenvoudig op je Gear S2. De smartwatch is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een leren bandje. Deze twee eigenschappen geven het slimme horloge een elegante uitstraling mee.

Simpele bediening

De Samsung Gear S2 Classic Black is zo ontwikkeld, dat je met eenvoudige bewegingen de smartwatch kunt bedienen. Op deze manier heb je binnen een handbereik de controle over de meest gebruikte functies van je telefoon. Je voelt een lichte trilling wanneer er berichten binnenkomen. Door te draaien aan de rand scrol je door berichten of lange e-mails heen. En om te antwoorden tik je gewoon op het touchscreen van je Gear S2 SM-R732. Bovendien kun je ook gebruik maken van een Home-knop en een Terug-knop; deze zitten aan de zijkant van de horlogekast.

Dagelijkse activiteiten bijhouden

Dankzij de app S Health blijf je fit, zodat je nog meer motivatie krijgt voor een gezondere levensstijl. De Samsung Gear S2 houdt je dagelijkse activiteiten bij, bijvoorbeeld het aantal stappen wordt geteld. Daarnaast meet het slimme horloge ook je hartslag en je verbruik van cafeïne en water. En met de ingebouwde agenda mis je nooit meer een afspraak!

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black:

8,4
5 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
 • Scherm: 8
 • Batterijduur: 8
 • Prijs-kwaliteit: 9
 • Design: 9
 • Functionaliteiten: 8

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Gear S2 Classic SM-R732 Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-09-01

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 41mm
  Informatie weergave Notificaties, Ontvangen berichten

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen
  Materiaal band Leer
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Wekker Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 42 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Tizen

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 39.9 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 43.6 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.1

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Samsung Exynos

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1000 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype sAMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.2 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 360x360 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 250 mAh
 • Aansluitingen

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft. Bij een vaste kabel aan een product is dit de enige connector.

  Aansluiting 1 MicroUSB

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft.

  Aansluiting 2 USB A
  Inclusief laadkabel Losse kabel
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja