Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey

5 sterren
9,7
Fantastisch
5 geverifieerde klantreviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter
 • Waterdichte smartwatch (Waterdicht (IP-x8))
 • 1.2 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey

Samsung Gear S2 Dark Grey

Samsung heeft het vervolg op de Samsung Gear S aangekondigd, de Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey. Deze smartwatch is ontwikkeld door Samsung zelf, dus hij past perfect bij jouw Samsung telefoon. Dit klassiek ogende horloge draait dan ook op een besturingssysteem dat door Samsung zelf is ontwikkeld, Samsung Tizen. Dit moderne besturingssysteem wordt beschreven als allesomvattend, gericht op de gebruiksvriendelijkheid en compatibel met andere Samsung apparaten. Zo kun je de smartwatch koppelen aan je telefoon door middel van NFC, Bluetooth en/of WiFi. Op deze manier kun je snel notificaties lezen, je agenda bijhouden of je muziek besturen. De Gear S2 is compatible met Android 4.4 toestellen met minimaal 1.5GB aan werkgeheugen en iPhone's met iOS 9 of later.

Ideaal voor het sporten

Deze Gear S2 is de perfecte kameraad tijdens het sporten. Dankzij de hartslagmeter ben je altijd op de hoogte van je hartslag en bloeddruk. Samen met de Samsung Health-app en de Nike+ Running-ondersteuning maak je van je smartwatch een onmisbare aanvulling op je gezondheid. Deze apps houden van alles bij, van de afstand die je loopt tot de stappen die je maakt. Je snelheid, je gezondheid en het aantal calorieën dat je hebt verbrand; alles wordt duidelijk dankzij je smartwatch.

Voor elke outfit

De Samsung Gear S2 Dark Grey is dankzij zijn mooie design een aanvulling op elke outfit. De klassieke band zit lekker om je pols heen en het ronde scherm zorgt ervoor dat deze smartwatch net zo goed bij je outfit past als een normaal horloge. Het verwisselen van de band gaat heel eenvoudig, zodat je je horloge volledig kunt personaliseren naar jouw smaak. Ook het thema van de klok is eenvoudig te veranderen. Het besturen van de Gear S2 gaat door middel van twee knoppen aan de zijkant van het horloge. Daarnaast is het mooie sAMOLED scherm, met een resolutie van 320x320 pixels, voorzien van touchscreen. 

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey:

9,7
5 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
 • Scherm: 10
 • Batterijduur: 10
 • Prijs-kwaliteit: 9
 • Design: 9,5
 • Functionaliteiten: 10

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-09-01

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 47 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Tizen

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42.3 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 49.8 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.1

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Samsung Exynos

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1000 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype sAMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.2 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 360x360 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Ja

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 250 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja

Outletproducten van de Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey

Productafbeelding van de Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey
Conditie: Als nieuw
 • Geen gebruikerssporen
 • 100% functionerend
 • 2 jaar garantie

Nieuwprijs: 248,95

226,83

Morgen gratis in huis

Productafbeelding van de Samsung Gear S2 SM-R720 Dark Grey
Conditie: Zeer goed
 • Enkele lichte gebruikerssporen
 • 100% functionerend
 • 2 jaar garantie

Nieuwprijs: 248,95

211,87

Morgen gratis in huis