Samsung Gear S Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Gear S Black
Productafbeelding van de Samsung Gear S Black
Productafbeelding van de Samsung Gear S Black
Productafbeelding van de Samsung Gear S Black

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 2.0 inch touchscreen
 • 40mm kast

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear S Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Samsung Gear S Black

Samsung Gear S Black

De Samsung Gear S Black is een zeer fijne smartwatch met 3G-internet verbinding. Zo hoeft u de smartwatch dus niet te koppelen aan een smartphone om gebruik te maken van de Samsung Gear S! Met de smartwatch kunt u zien hoe laat het is, maar u kunt nog zo veel meer. U kunt altijd gebruik maken van Social Media en u kunt de smartwatch koppelen aan een smartphone. Door de smartwatch mist u dan nooit meer een oproep, zelfs als u in drukke ruimtes bent. U kunt net binnengekomen berichten lezen zonder uw mobiel te hoeven pakken.

Mooi van binnen en van buiten

De Samsung Gear S ziet er door het strakke design elegant uit en de zwarte smartwatch heeft bovendien een mooi, licht gebogen, 2 inch SAMOLED-scherm. Het beeld is haarscherp en dit ziet er erg mooi uit. De Gear S draait op het besturingssysteem Tizen van Samsung zelf en heeft een werkgeheugen 512 MB. Een sterke 1 GHz-processor stuurt het toestel aan en zorgt er voor dat de smartwatch vloeiend draait. De Gear S Black heeft een opslaggeheugen van 4 GB.

Verbindingsmogelijkheden

De Samsung Gear S heeft een eigen 3G-internet modem. Daardoor kan het toestel altijd verbinden met internet en kunt u altijd genieten van de de vele functies van de Gear S. De smartwatch heeft bovendien ook nog eens een WiFi ontvanger om verbinding te maken met het internet. De smartwatch beschikt ook over Bluetooth, waarmee u de Gear S kunt koppelen aan een smartphone. Zo kunt u snel gegevens overzetten of berichten lezen op uw smartwatch. Met de Samsung Gear S kunt u zelfs bellen!

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Gear S Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Gear S Black

 • Algemeen

  De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Je telefoonnummer en abonnement zijn gekoppeld aan de simkaart. Van groot naar klein zijn er drie types simkaarten: reguliere simkaarten, micro-simkaarten en nano-simkaarten.

  Type Simkaart NanoSim

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 40mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band Nee

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Tizen

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 89 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 40 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 13 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1000 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype sAMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 2.0 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 480x360 pixels
  Vorm scherm Gebogen
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 300 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja