Klantenservice open tot 19.00 uur Orderstatus

Samsung Gear S Black

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 2.0 inch touchscreen
 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear S Black is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Samsung Gear S Black

  Samsung Gear S Black

  De Samsung Gear S Black is een zeer fijne smartwatch met 3G-internet verbinding. Zo hoeft u de smartwatch dus niet te koppelen aan een smartphone om gebruik te maken van de Samsung Gear S! Met de smartwatch kunt u zien hoe laat het is, maar u kunt nog zo veel meer. U kunt altijd gebruik maken van Social Media en u kunt de smartwatch koppelen aan een smartphone. Door de smartwatch mist u dan nooit meer een oproep, zelfs als u in drukke ruimtes bent. U kunt net binnengekomen berichten lezen zonder uw mobiel te hoeven pakken.

  Mooi van binnen en van buiten

  De Samsung Gear S ziet er door het strakke design elegant uit en de zwarte smartwatch heeft bovendien een mooi, licht gebogen, 2 inch SAMOLED-scherm. Het beeld is haarscherp en dit ziet er erg mooi uit. De Gear S draait op het besturingssysteem Tizen van Samsung zelf en heeft een werkgeheugen 512 MB. Een sterke 1 GHz-processor stuurt het toestel aan en zorgt er voor dat de smartwatch vloeiend draait. De Gear S Black heeft een opslaggeheugen van 4 GB.

  Verbindingsmogelijkheden

  De Samsung Gear S heeft een eigen 3G-internet modem. Daardoor kan het toestel altijd verbinden met internet en kunt u altijd genieten van de de vele functies van de Gear S. De smartwatch heeft bovendien ook nog eens een WiFi ontvanger om verbinding te maken met het internet. De smartwatch beschikt ook over Bluetooth, waarmee u de Gear S kunt koppelen aan een smartphone. Zo kunt u snel gegevens overzetten of berichten lezen op uw smartwatch. Met de Samsung Gear S kunt u zelfs bellen!

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Samsung Gear S Black

  Alle specificaties en eigenschappen van de Samsung Gear S Black overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   i

   Een garantie is de waarborg dat het toestel voldoet aan bepaalde eisen.

   Garantie 2 jaar
   i

   Er zijn verscheidene vormen van garantie. De meest gebruikte vorm is Carry-in garantie. Dit houdt in dat je zelf verantwoordelijk bent voor verzenden en transporteren van je apparaat wanneer je gebruik wilt maken van de garantie.

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Kunststof
   Kleur band Zwart
   Verwisselbare band Nee
   Vorm scherm Gebogen
   i

   De kleur van het product.

   Kleur Zwart
   i

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht Nee
   i

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elke telefoon heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android, Windows Phone en iOS.

   Besturingssysteem Tizen
   i

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands
   i

   De totale hoogte van het product.

   Afmetingen - Hoogte 89 mm
   i

   De totale breedte van het product.

   Afmetingen - Breedte 40 mm
   i

   De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

   Afmetingen - Diepte 13 mm
   i

   WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

   Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
  • Multimedia

   i

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

   Camera achterkant - megapixel Nee
   i

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.

   Camera voorkant - megapixel Nee
  • Connectiviteit

   i

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Ja
   i

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   i

   De snelheid van een processor. De snelheid wordt meestal uitgedrukt in Megahertz(MHz) of Gigahertz (GHz).

   Kloksnelheid 1000
   i

   Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

   Aantal processorcores Dual-core
  • Geheugen

   i

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen 4 GB
   i

   Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

   Werkgeheugen 512MB
  • Beeldscherm

   i

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype sAMOLED
   i

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja
   i

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 2.0 inch
   i

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 480x360 pixels
  • Accu

   i

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 300 mAh
  • Aansluitingen

   i

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Microsim
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   i

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja
   i

   Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

   Barometer Ja
   i

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   i

   Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

   Digitaal kompas Ja
   i

   Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

   Gyroscoop 3 assen
  • Veiligheidsfeatures

   i

   IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

   IP certificering IP-67
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Samsung Gear S Black

  Er zijn nog geen reviews over de Samsung Gear S Black.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Samsung Gear S Black.

Samsung Gear S Black

Samsung Gear S Black