Samsung Gear Fit White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Gear Fit White

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear Fit White is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Samsung Gear Fit White

Samsung Gear Fit White

De Samsung Gear Fit White is uw persoonlijke fitnesscoach, maar de armband heeft nog meer te bieden. Dankzij de hartslagsensor kan de Gear Fit u coachen, ondersteunen en motiveren tijdens het sporten, op deze manier kunt u uw doelstellingen halen. De armband houdt uw activiteiten de hele dag bij; u krijgt bijvoorbeeld informatie over de door u afgelegde afstand, het aantal uren slaap dat u heeft gehad en het aantal verbrande calorieën. Alle informatie wordt opgeslagen in de applicatie S Health, deze applicatie is enkel voor een aantal Samsung apparaten beschikbaar. U kunt hieronder bekijken met welke toestellen de Samsung Gear Fit compatibel is.

Notificaties

De Samsung Gear Fit staat in verbinding met uw Samsung smartphone. De armband kan notificaties ontvangen op het gebogen Super Amoled-touchscreen. Dit betekent dat directe meldingen van e-mails, binnenkomende gesprekken, sms’jes en andere applicaties op het scherm worden weergegeven. U kunt telefoontjes met berichten weigeren, snel antwoorden op berichten en alarmsignalen instellen.

Waterbestendig

U kunt de Samsung Gear Fit in elke weeromstandigheid gebruiken, want de slimme armband is voorzien van een IP67-certificatie. De Gear Fit is dus stof- en waterbestendig; ideaal wanneer u graag buiten wilt sporten. De bandjes zijn verwisselbaar en zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Specificaties Samsung Gear Fit White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit