Samsung Gear Fit Pink

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Gear Fit Pink

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear Fit Pink is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Samsung Gear Fit Pink

Samsung Gear Fit Pink

De Samsung Gear Fit Pink is een sportarmband die u kunt gebruiken als uw persoonlijke fitnesscoach. De armband zal u ondersteunen tijdens het sporten door middel van coachen en motiveren, zodat u uw doelstellingen kunt realiseren. De Gear Fit zal van alles bijhouden en opslaan in de S Health applicatie op veel Samsung toestellen. U kunt bijvoorbeeld inzien hoeveel calorieën u verbrandt, de afstand die u heeft afgelegd en het aantal uren dat u heeft geslapen. Let op! De Samsung Gear Fit is niet met alle smartphones compatibel.

Super Amoled display

Naast het feit dat de Samsung Gear Fit als sportarmband dient, kunt u hem ook gebruiken om bepaalde notificaties van uw smartphone inzien tijdens het sporten. Meldingen worden weergegeven op het 1.84 inch touchscreen. Op deze manier krijgt u bijvoorbeeld een melding te zien bij binnenkomende gesprekken, e-mails, sms’jes en van andere applicaties.

Waterbestendig

De Samsung Gear Fit is de ideale accessoire als u liever buiten sport in plaats van in de sportschool. De armband is namelijk stof- en waterbestendig dankzij een IP67-certificatie. U kunt de bandjes verwisselen en deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Specificaties Samsung Gear Fit Pink

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Roze