Samsung Gear Fit Black

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Gear Fit Black is niet meer leverbaar.

Naar alle Activity trackers

Beschrijving van de Samsung Gear Fit Black

Samsung Gear Fit Black

De Gear Fit is de eerste fitness armband van Samsung. Waar veel sport armbanden alleen de functie bieden om gelopen afstanden te meten, biedt deze Gear Fit veel meer dan dat. De Samsung Gear Fit is voorzien van een 1,84 inch amoled-scherm waar u de armband mee kunt bedienen. De Gear fit zoekt automatisch verbinding met uw Samsung toestel via Bluetooth 4.0.  

Veelzijdig

Deze sport armband kunt u niet alleen tijdens het sporten goed gebruiken, deze armband kan u namelijk 24 uur per dag van informatie voorzien over de door u afgelegde afstand, uw hartslag, het verbrande aantal calorieën en zelfs hoeveel uur u heeft geslapen. Deze informatie wordt opgeslagen in de S Health app op uw Samsung smartphone. Op deze manier krijgt u een geweldig inzicht in uw levensstijl. De Gear Fit geeft ook de tijd en datum aan waardoor u deze armband als horloge kunt gebruiken. Tevens ontvangt u op de Gear Fit belangrijke notificaties van uw smartphone zoals: ingekomen oproepen, berichten en agendapunten. Kortom, de Samsung Gear Fit is veel meer dan alleen een sport armband.   

Hartslag meter

De Samsung Gear Fit is voorzien van een zeer accurate hartslagmeter. Deze meet tijdens het hardlopen, wandelen of fietsen hoe hoog uw hartslag is en geeft aan het einde van de activiteit een overzicht hiervan. Zo kunt u direct zien hoeveel u zich heeft ingespannen tijdens de activiteit. 

Specificaties Samsung Gear Fit Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Scherm Ja
  Gebogen scherm Ja
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fitness, Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Waterdicht Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

  Touchscreen Ja
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  CalorieŽnteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja