Samsung Gear Fit 2 Large SM-R360 Blue

Nog geen reviews
Online: 2-4 werkdagen
Productafbeelding van de Samsung Gear Fit 2 Large SM-R360 Blue
Productafbeelding van de Samsung Gear Fit 2 Large SM-R360 Blue
Productafbeelding van de Samsung Gear Fit 2 Large SM-R360 Blue

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, hartslag, snelheid, stappen en trappen
 • Batterijduur: 3 dagen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

203,95

2-4 werkdagen

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Samsung Gear Fit 2 Large SM-R360 Blue

Samsung Gear Fit 2 Large SM-R360 Blue

De Samsung Gear Fit 2 Large SM-R360 Blue is de ideale sport armband. Deze fitnesstracker heeft een stijlvol ontwerp en is erg comfortabel om te dragen. Het Super AMOLED-display is zeer helder en is 1.5 inch groot. Zo is hij in elke omstandigheid goed af te lezen. De interface is makkelijk te bedienen zodat je zonder al te veel handelingen precies de informatie krijgt die jij nodig hebt.

Alle info over je workout

Of je nou aan het hardlopen bent, een flinke fietstocht aan het maken bent of gewoon een actieve dag hebt, de Samsung Gear Fit 2 geeft je de info die je nodig hebt. Zo zie je bijvoorbeeld je gemiddelde snelheid, de tijdsduur van je workout en het aantal verbrandde calorieën. En het allerhandigste, de Gear Fit 2 herkent zelf welke sport je doet! Ook heeft de Gear Fit 2 een geïntegreerde GPS-tracker, hiermee kun je je hardlooproute vastleggen en later terugkijken. Tijdens het sporten let de fitnesstracker nauwkeurig op je hartslag, zo weet jij of je misschien nog net iets harder kunt gaan. Naast informatie over je sportsessie houdt hij ook gewone activiteit als het aantal stappen bij.

Stijlvol ontwerp

Samsung heeft de Gear Fit 2 een stijlvol ontwerp gegeven, het is dus ook een erg mooi accessoire om te dragen. De sportarmband is zeer slank en licht, hij zit je dus niet in de weg. De large-variant van de Gear Fit 2 is geschikt voor een polsomtrek van 155 tot 210mm. De Samsung Gear Fit 2 is compatible met alle toestellen die op Android 4.4 of hoger draaien en minimaal 1.5GB aan werkgeheugen hebben.

Specificaties Samsung Gear Fit 2 Large SM-R360 Blue

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat L
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Beeldscherm

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 216x432 pixels
  Kleurenscherm Ja
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 72 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Beklommen traptreden Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Snelheidssensor Ja
  Stappenteller Ja