Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Samsung Gear 2 Neo Grey

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.63 inch touchscreen
 • Flexibele band van rubber
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear 2 Neo Grey is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Samsung Gear 2 Neo Grey

  Samsung Gear 2 Neo Grey

  De Samsung Gear 2 Neo Grey is een verlengstuk van uw smartphone, om snel en eenvoudig informatie te bekijken. De wearable gadget beschikt over een 1,63 inch Super AMOLED-scherm, waarop u alle meldingen binnen ziet komen. Het display heeft een schermresolutie van 320x320 pixels. De Gear 2 Neo beschikt over een IP67-certificering, wat inhoudt dat hij stof- en waterbestendig is en zelfs tot 1 meter diep kan duiken voor 30 minuten. Een regenbuitje is dus geen uitdaging voor deze smartwatch! Het slimme horloge wordt aangestuurd door een 1.0 GHz dual-core processor en 512MB werkgeheugen.

  Persoonlijke fitnesscoach

  De Samsung Gear 2 Neo is de ideale gadget om mee te sporten. Zo is de smartwatch uitgerust met een hartslagmeter en de S Health-app. Hiermee kunt u tijdens het sporten precies zien hoe intensief de training was. Bovendien kan de S Health-app u ondersteunen om uw persoonlijke doelen te halen. Door de ingebouwde stappenteller krijgt u al gauw te zien of u die dag wel genoeg bewogen heeft, of dat u hierin nog vooruitgang kunt boeken. Bovendien is de Gear 2 Neo ook een muziekspeler, zodat u altijd uw favoriete muziek bij het sporten kunt beluisteren.

  Communicatie

  Het ideale van de smartwatch is dat de Gear 2 Neo niet alleen de tijd kan weergeven. Door de verbinding met uw smartphone kan de smartwatch meldingen van uw smartphone ontvangen. Koppel uw Samsung Galaxy-smartphone aan de Samsung Gear 2 via Bluetooth en u ontvangt nu meldingen van berichten, inkomende oproepen en meer op uw smartwatch. Uw mobiel blijft dus gewoon in uw tas, want gesprekken aannemen is geen enkel probleem met de smartwatch.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Samsung Gear 2 Neo Grey

  Alle specificaties en eigenschappen van de Samsung Gear 2 Neo Grey overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

   Introductiedatum 2014-02-23

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 2 jaar

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Rubber
   Kleur band Grijs
   Verwisselbare band ja
   Vorm scherm Hoekig
   Trilfunctie Ja

   De kleur van het product.

   Kleur Grijs

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 55 gram

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

   Besturingssysteem Tizen

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands

   De totale hoogte van het product.

   Afmetingen - Hoogte 58.8 mm

   De totale breedte van het product.

   Afmetingen - Breedte 37.9 mm

   De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

   Afmetingen - Diepte 10 mm
  • Connectiviteit

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Nee

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   De snelheid van een processor. De snelheid wordt meestal uitgedrukt in Megahertz(MHz) of Gigahertz (GHz).

   Kloksnelheid 1000

   Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

   Aantal processorcores Dual-core
  • Geheugen

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen 4 GB

   Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

   Werkgeheugen 512MB
  • Beeldscherm

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype sAMOLED

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.63 inch

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 320x320 pixels
  • Accu

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 300
  • Aansluitingen

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   Stappenteller Ja

   Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

   Gyroscoop Ja
  • Veiligheidsfeatures

   IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

   IP certificering IP-67
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

  Er zijn geen geschikte telefoons en tablets gevonden in combinatie met de Samsung Gear 2 Neo Grey.

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Samsung Gear 2 Neo Grey

  Er zijn nog geen reviews over de Samsung Gear 2 Neo Grey.

Samsung Gear 2 Neo Grey

Samsung Gear 2 Neo Grey