Samsung Gear 2 Neo Grey

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Gear 2 Neo Grey
Productafbeelding van de Samsung Gear 2 Neo Grey
Productafbeelding van de Samsung Gear 2 Neo Grey

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van rubber
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear 2 Neo Grey is niet meer leverbaar.

Naar alle Smartwatches

Beschrijving van de Samsung Gear 2 Neo Grey

Samsung Gear 2 Neo Grey

De Samsung Gear 2 Neo Grey is een verlengstuk van uw smartphone, om snel en eenvoudig informatie te bekijken. De wearable gadget beschikt over een 1,63 inch Super AMOLED-scherm, waarop u alle meldingen binnen ziet komen. Het display heeft een schermresolutie van 320x320 pixels. De Gear 2 Neo beschikt over een IP67-certificering, wat inhoudt dat hij stof- en waterbestendig is en zelfs tot 1 meter diep kan duiken voor 30 minuten. Een regenbuitje is dus geen uitdaging voor deze smartwatch! Het slimme horloge wordt aangestuurd door een 1.0 GHz dual-core processor en 512MB werkgeheugen.

Persoonlijke fitnesscoach

De Samsung Gear 2 Neo is de ideale gadget om mee te sporten. Zo is de smartwatch uitgerust met een hartslagmeter en de S Health-app. Hiermee kunt u tijdens het sporten precies zien hoe intensief de training was. Bovendien kan de S Health-app u ondersteunen om uw persoonlijke doelen te halen. Door de ingebouwde stappenteller krijgt u al gauw te zien of u die dag wel genoeg bewogen heeft, of dat u hierin nog vooruitgang kunt boeken. Bovendien is de Gear 2 Neo ook een muziekspeler, zodat u altijd uw favoriete muziek bij het sporten kunt beluisteren.

Communicatie

Het ideale van de smartwatch is dat de Gear 2 Neo niet alleen de tijd kan weergeven. Door de verbinding met uw smartphone kan de smartwatch meldingen van uw smartphone ontvangen. Koppel uw Samsung Galaxy-smartphone aan de Samsung Gear 2 via Bluetooth en u ontvangt nu meldingen van berichten, inkomende oproepen en meer op uw smartwatch. Uw mobiel blijft dus gewoon in uw tas, want gesprekken aannemen is geen enkel probleem met de smartwatch.

Specificaties Samsung Gear 2 Neo Grey

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2014-02-23

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal band Rubber
  Kleur band Grijs
  Verwisselbare band ja
  Vorm scherm Hoekig
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Het totale gewicht gemeten in grammen.

  Gewicht 55

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Tizen

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 58.8

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 37.9

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10
 • Connectiviteit

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0
 • Processor

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt meestal uitgedrukt in Megahertz(MHz) of Gigahertz (GHz).

  Kloksnelheid 1000

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype sAMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.63

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 320x320
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 300
 • Aansluitingen

  De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

  Simkaartslot Nee
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja
 • Veiligheidsfeatures

  IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

  IP certificering IP-67