Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium

Nog geen reviews

Tijdelijk niet leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium
Productafbeelding van de Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium
Productafbeelding van de Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium
Productafbeelding van de Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium
Productafbeelding van de Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium
Productafbeelding van de Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van siliconen
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 299,00

249,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium

Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Silver Aluminium

In augustus 2019 presenteert Samsung een nieuw sporthorloge: de Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Silver Aluminium! Deze zilveren smartwatch focust zich op het bijhouden van je sport- en slaapactiviteiten, maar biedt nog veel meer. Zo is het geheel naar smaak aan te passen en krijg je notificaties van je smartphone op je watch!

Het horloge is gemaakt van aluminium en is daardoor erg licht. Door de roterende ring en het besturingssysteem is de Galaxy Watch gemakkelijk in gebruik. Met de ingebouwde GPS kun je je telefoon bovendien gewoon thuislaten als je een rondje gaat hardlopen, fietsen of zwemmen!

Gemaakt van aluminium

Door het rubberen bandje zit de zilveren smartwatch comfortabel om je pols. Hierdoor is het bovendien makkelijk schoon te houden. De aluminium behuizing zorgt ervoor dat het horloge niet zwaar is en dat je het dus nauwelijks voelt zitten.

Gezonder met de Watch Active 2

De Galaxy Watch Active 2 is voorzien van een aantal sensoren, waardoor het verschillende dingen kan bijhouden. Zo weet het precies hoeveel stappen je die dag hebt gezet en houdt het ook je hartslag bij. Bovendien kun je zien hoeveel calorieën je die dag verbrandt hebt!

Bijhouden van slaappatroon

Ook kan je Watch je slaapritme bijhouden. Het onderscheidt hierbij vier slaapfases en weet hoeveel uren je per nacht geslapen hebt. Met behulp van slimme software en deze opgedane informatie geeft het je vervolgens tips om je slaapritme te verbeteren. Hierdoor slaap jij straks als een roos!

Naar eigen smaak aan te passen

Je zilveren Watch is een leuke gadget, maar tegelijk ook een accessoire. Daarom is het ideaal dat deze geheel naar eigen voorkeur aan te passen is. Zo kun je hem personaliseren met een ander bandje, of laat je je display aanpassen aan het outfit die je die dag draagt!

Zwemmen met je horloge

Zwemmen met je horloge is voor de Active 2 Zilver geen probleem. Uit de IP68-certificering blijkt dat het horloge volledig waterdicht is en je er dus prima mee kunt zwemmen of douchen. Tegen zout water of een te hoge druk kan de slimme watch niet.

Notificaties van je telefoon op je smartwatch

De zilveren smartwatch kun je synchroniseren met je smartphone. Hierdoor zijn alle meldingen en notificaties daarvan direct te zien op je Active 2 Silver! Doordat het scherm energiezuinig is en de batterij lang meegaat op één batterijlading, hoef je geen bericht te missen.

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm SM-R830 Silver Aluminium

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2019-08-05

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Materiaal band Siliconen
  Kleur band Grijs
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Aluminium

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 26 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Tizen

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 40 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 40 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.9 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Samsung Exynos 9110

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1150 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 768MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype sAMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.2 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 360x360 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Ja

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 247 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 43 uur
 • Aansluitingen

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft. Bij een vaste kabel aan een product is dit de enige connector.

  Aansluiting 1 Productspecifiek

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft.

  Aansluiting 2 USB A
  Inclusief laadkabel Losse kabel
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja