Samsung Galaxy Tab S6 Lite S Pen Blue

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

35,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Samsung Galaxy Tab S6 Lite S Pen Blue alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite S Pen Blue in huis.

Beschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite S Pen Blue

Samsung Galaxy Tab S6 Lite S Pen Blue

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite wordt automatisch met een S-pen geleverd. Toch kan het zijn dat je die kwijt bent of behoefte hebt aan een reservepen. Ook als je de kleur van deze blauwe variant een stuk leuker vindt, is het natuurlijk een goede keus om de accessoire aan te schaffen!

Met de S-pen maak je eenvoudig aantekeningen, of dat nou is tijdens een vergadering of bij een vermoeiend college. Ook gebruik je de pen bij het presenteren van een PowerPointpresentatie door slides te skippen. Of gebruik jij hem om lekker te tekenen op je tablet?

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite S Pen Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite S Pen Blue

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Capacitief

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw