Samsung Galaxy Tab 10.1 Toetsenbord Wit Qwerty

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Tab 10.1 Toetsenbord Wit Qwerty is niet meer leverbaar.

Naar alle toetsenborden

Beschrijving van de Samsung Galaxy Tab 10.1 Toetsenbord Wit Qwerty

Samsung Galaxy Tab 10.1 Toetsenbord Wit Qwerty

Typ nu nog makkelijker en sneller verslagen en berichten op uw Samsung Galaxy Tab 10.1 met het witte qwerty toetsenbord die speciaal voor uw tablet ontworpen is. Niet alleen vergroot het uw gebruiksgemak enorm, ook kunt u het toetsenbord gebruiken om uw Tablet op te laden of om te synchroniseren. Het Samsung Galaxy Tab 10.1 Toetsenbord is namelijk eenvoudig aan uw PC of laptopt te bevestigen met een datakabel. Het is ook mogelijk om het toetsenbord aan een stereo installatie te bevestigen doormiddel van een 3,5mm poort. Het toetsenbord is wit van kleur en is voorzien van een qwerty indeling. Om uw tablet en het toetsenbord te verbinden hoeft u hem er alleen maar in te zetten.

Specificaties Samsung Galaxy Tab 10.1 Toetsenbord Wit Qwerty

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Snap on

  De kleur van het product.

  Kleur Wit