Samsung Galaxy SII Charge and Protect Bundle

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy SII Charge and Protect Bundle is niet meer leverbaar.

Naar alle accessoirepakketten

Beschrijving van de Samsung Galaxy SII Charge and Protect Bundle

Samsung Galaxy SII Charge and Protect Bundle

Maak optimaal gebruik van uw Samsung Galaxy SII met de Samsung Galaxy SII Charge and Protect Bundle. In de bundel zitten verschillende producten die de veiligheid van uw telefoon op zich nemen, maar er ook voor zorgen dat u nooit meer met een lege telefoon komt te zitten. De bundel bevat drie verschillende producten die er stuk voor stuk voor zorgen dat u maximaal gebruik van uw telefoon kunt maken. De bundel bestaat uit een Samsung Galaxy S2 Pouch Black, een Micro USB Autolader en een Diamond Screenprotector. De pouch zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon geen beschadigingen meer oploopt en de screenprotector zorgt ervoor dat het beeldscherm niet getijsterd kan worden door scherpe objecten. Met de autolader kunt u uw telefoon ook in de auto opladen zodat u nooit meer met een lege Samsung Galaxy SII komt te zitten.

Specificaties Samsung Galaxy SII Charge and Protect Bundle

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw