Samsung Galaxy S III Passieve Autohouder

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy S III Passieve Autohouder is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de Samsung Galaxy S III Passieve Autohouder

Samsung Galaxy S III Passieve Autohouder

 

Bent u vaak onderweg met de auto en wilt u altijd bereikbaar zijn voor zowel Privé als zakelijke contacten? Een Autohouder is dan een must, immers u creëert zo een plekje voor uw mobiele telefoon in de auto! De Samsung Galaxy S III is een groot toestel en vereist daarom een ietwat aangepaste Autohouder zodat de telefoon ook daadwerkelijk goed past. Uw Samsung Galaxy S III zal perfect passen bij deze accessoire, immers Samsung heeft de accessoire zelf ontwikkeld! U kunt de telefoon op allerlei manieren gebruiken wanneer u in de auto zit zonder dat u hiervoor de wet overtreedt. De autohouder is eenvoudig op de voorruit te bevestigen dankzij de meegeleverde zuignap!

Specificaties Samsung Galaxy S III Passieve Autohouder

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart