Samsung Galaxy S III Leather Flip Case Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Galaxy S III Leather Flip Case Black

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant

Uitgebreide specificaties

De Samsung Galaxy S III Leather Flip Case Black is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Samsung Galaxy S III Leather Flip Case Black

Samsung Galaxy S III Leather Flip Case Black

 

Met deze originele Samsung Flip Case heeft u echte kwaliteit in handen voor een goede prijs. De Accessoire is speciaal ontwikkeld voor de Samsung Galaxy S III en zal daarom perfect bij dit toestel passen. Geen hoesjes die net wel of net niet passen, gewoon een degelijke Flip Case met een mooi zwart uiterlijk, dat biedt Samsung. Er zijn veel voordelen aan een Flip Case, voornamelijk dat u met een dergelijke case alsnog erg gemakkelijk met uw mobiele telefoon aan de slag kunt. U hoeft immers alleen maar de cover om te slaan en u kunt meteen aan de slag! Alle openingen zijn vrij gelaten dus u kunt alsnog erg gemakkelijk foto’s maken en bijvoorbeeld de micro-USB aansluiting gebruiken.

Specificaties Samsung Galaxy S III Leather Flip Case Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Book Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart