Samsung Galaxy S III Extra Battery Kit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy S III Extra Battery Kit is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Galaxy S III Extra Battery Kit

Samsung Galaxy S III Extra Battery Kit

Met de Samsung Galaxy S III Extra Battery Kit kunt u tegelijkertijd twee batterijen opladen. Wanneer u een extra batterij heeft kunt u deze in de Battery Kit plaatsen waarna de batterij zal opladen. Dit is natuurlijk erg handig voor de intensieve gebruiker, of als u voor langere tijd geen oplader tot uw beschikking heeft. De achterkant van de Samsung Galaxy S III is gemakkelijk te verwijderen waarna u de extra accu in de mobiele telefoon kan stoppen. Er is alleen één nadeel, zonder deze Extra Battery Kit kunt u maar één batterij opladen, waardoor de extra accu minder effectief is. Immers u wilt een niet de hele tijd van batterij wisselen om de batterij op te laden! Dit is een officiële accessoire van Samsung en is dus door Samsung zelf ontworpen en gemaakt.

Specificaties Samsung Galaxy S III Extra Battery Kit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 2100 mAh