Samsung Galaxy S Charge and Protect Bundle

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy S Charge and Protect Bundle is niet meer leverbaar.

Naar alle accessoirepakketten

Beschrijving van de Samsung Galaxy S Charge and Protect Bundle

Samsung Galaxy S Charge and Protect Bundle

Haal het maximale uit uw Samsung Galaxy S met de Samsung Galaxy S Charge and Protect Bundle. Met dit pakket zorgt u voor een extra lange levensduur van uw Samsung Galaxy S en daarbij kunt u er ook nog eens maximaal gebruik van maken. In dit pakket bevinden zich drie producten, namelijk een autolader, een tasje en een screenprotector. Met de autolader zorgt u ervoor dat u altijd bereikbaar bent, doordat u tijdens een lange reis uw mobiele telefoon bij kunt laden doormiddel van de sigarettenaansteker van uw auto. Het tasje zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon niet getijsterd kan worden door lelijke krasjes en deukjes en de screenprotector beschermt ten alle tijden uw scherm. Zo hoeft u niet bang te zijn voor krasjes op het scherm wanneer u uw Samsung Galaxy S uit zijn tasje haalt.

Specificaties Samsung Galaxy S Charge and Protect Bundle

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart