Samsung Galaxy S3 (Neo) Flip Cover Brown

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Galaxy S3 (Neo) Flip Cover Brown

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant

Uitgebreide specificaties

De Samsung Galaxy S3 (Neo) Flip Cover Brown is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Samsung Galaxy S3 (Neo) Flip Cover Brown

Samsung Galaxy S3 (Neo) Flip Cover Brown

 

Deze Flip Cover van Samsung is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S 3 (Neo), dit is dus een toestelspecifieke accessoire. Natuurlijk biedt een Flip Cover veel voordelen ten opzichte van reguliere hoesjes, zo is uw toestel beschermd ook wanneer u uw toestel gebruikt. Dit is echt een groot voordeel aangezien schade veelvuldig voorkomt wanneer men een toestel ook daadwerkelijk gebruikt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de accessoire uw mobiele telefoon beperkt in zijn  capaciteiten, er zijn namelijk handige uitsparingen gemaakt in de accessoire waardoor u bijvoorbeeld de camera nog steeds optimaal kunt gebruiken. Verder heeft deze Flip Cover een erg mooie bruine kleur wat natuurlijk veel klasse uitstraalt!

Specificaties Samsung Galaxy S3 (Neo) Flip Cover Brown

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Book Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin