Samsung Galaxy S3 (Neo) Accu EB-L1G6LLUC 2100 mAh

4 sterren
8
Erg goed
7 geverifieerde klantreviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy S3 (Neo) Accu EB-L1G6LLUC 2100 mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Galaxy S3 (Neo) Accu EB-L1G6LLUC 2100 mAh

Samsung Galaxy S3 (Neo) Accu EB-L1G6LLUC 2100 mAh

Waar de meeste fabrikanten kiezen voor een niet verwijderbare accu heeft Samsung hier gelukkig wél voor gekozen. Gelukkig, want daar pluk jij de vruchten van! Immers wanneer je over twee accu’s beschikt hoef je je nooit meer zorgen te maken over een tekort aan stroom. Wanneer de ene batterij leeg dreigt te raken kan je deze verwijderen en de andere batterij in de mobiele telefoon plaatsen. Deze batterij heeft een capaciteit vam 2100 mAh, even groot als de standaard Samsung Galaxy S3 (Neo) batterij. Er is niets vervelender dan aan het eind van een lange werkdag niet kunnen beschikken over uw mobiele telefoon, dus voorkom die ellende! De Samsung Accu EB-L1G6LLUC is geschikt voor alle Samsung S3 (Neo) modellen.

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Samsung Galaxy S3 (Neo) Accu EB-L1G6LLUC 2100 mAh:

8,0
7 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
 • Batterijduur: 9,3
 • Prijs-kwaliteit: 6,8

Alle reviews

Specificaties Samsung Galaxy S3 (Neo) Accu EB-L1G6LLUC 2100 mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 2100 mAh