Samsung Galaxy Note Pouch Brown

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Note Pouch Brown is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note Pouch Brown

Samsung Galaxy Note Pouch Brown

Van fantastische toestellen wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten! Natuurlijk kunt u uw mobiele telefoon niet eeuwig mooi houden en gebruiken. Gelukkig kunt u wel langer genieten van uw mobiele telefoon als u deze adequaat beschermt. De Galaxy Note is een groot toestel en is daarom extra vatbaar voor schade. Immers er is een groot oppervlakte om schade aan te toe te brengen! Daarom is het nog belangrijker om voor dit soort toestellen een hoesje te bestellen zodat die onnodige schade voorkomen kan worden. Hoe langer u van uw mobiele telefoon kan genieten, des te tevredener u zult zijn over uw aankoop! Deze case is speciaal gemaakt voor de Samsung Galaxy Note en heeft een mooie bruine kleur.

Specificaties Samsung Galaxy Note Pouch Brown

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin