Samsung Galaxy Note 9 S Pen Black

Nog geen reviews

Tijdelijk niet leverbaar

Verkoopprijs

adviesprijs 39,99

26,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de Samsung Galaxy Note 9 S Pen Black tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 9 S Pen Black

Samsung Galaxy Note 9 S Pen Black

Met de Samsung Galaxy Note 9 S Pen Black ben je nog productiever dan ooit tevoren. Deze speciale stylus is door Samsung speciaal voor de Note 9 ontworpen. Je kunt het pennetje onder andere gebruiken voor tekstverwerking, het bewerken van foto’s of als bluetooth-afstandsbediening!

Handige bluetooth-device

Ten opzichte van de Note 8 pen heeft deze S Pen een aantal leuke vernieuwingen gekregen. Zo is de S Pen via bluetooth nu te gebruiken als draadloze presenter tijdens presentaties, als sluiterknop voor je camera of als afstandsbediening om je muziek te pauzeren en af te spelen!

Ergonomisch design

Samsung heeft dit zwarte pennetje een strakke afwerking gegeven die perfect bij je Note 9 past. De S Pen heeft een ergonomisch design, en dus ontworpen voor langdurig en intensief gebruik . Met de pen wordt je nog productiever, zo maak je notities, selecteer je tekst of navigeer je snel door je smartphone, ideaal!

Speciaal voor de Note 9

De zwarte S Pen is speciaal ontworpen voor de Note 9. Zo is de stylus drukgevoelig en erg accuraat, druk bijvoorbeeld harder met de pen op je scherm voor een dikkere lijn. Hiermee is de stylus zeer geschikt voor grafische toepassingen, een breed scala aan zulke apps vind je in de Play Store!

Specificaties Samsung Galaxy Note 9 S Pen Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2018-08-07

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Capacitief

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart