Samsung Galaxy Note 9 S Pen Purple

Nog geen reviews

Tijdelijk niet leverbaar

Verkoopprijs

adviesprijs 39,99

29,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de Samsung Galaxy Note 9 S Pen Purple tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 9 S Pen Purple

Samsung Galaxy Note 9 S Pen Purple

Met deze Samsung Galaxy Note 9 S Pen Purple kun je nog productiever zijn op je Note 9. Deze paarse stylus is door Samsung zelf ontworpen en is dé aanvulling op je Note-smartphone. Met deze S pen kun je bijvoorbeeld tekst verwerken en tekenen. Bovendien heeft Samsung deze pen ten opzichte van de Note 8 S Pen nog een stukje geavanceerder weten te maken!

Handige device

Zo heeft Samsung deze S Pen Purple voorzien van bluetooth, waardoor je het pennetje als afstandsbediening kunt gebruiken. Zo gebruik je de S Pen bijvoorbeeld als sluiterknop voor de camera, als draadloze presenter tijdens presentaties of om je muziek te pauzeren of af te spelen!

Ergonomisch design

Deze paarse S Pen heeft een strakke afwerking wat perfect bij het design van je Note 9 past. Daarnaast heeft het pennetje een ergonomisch design, waardoor hij prettig in de hand ligt. Het opladen van de stylus doe je door het pennetje in je toestel te steken, erg handig!

Veel mogelijkheden

De handige toepassingen van de S Pen komen nog meer tot zijn recht dankzij speciale apps voor de Note 9, waarbij je S Pen van pas komt. Denk aan teken- en schrijfapps, spelletjes, maar ook zeer geavanceerde fotobewerkings- en schrijfherkenningsapps. Voor ieder wat wils!

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Galaxy Note 9 S Pen Purple is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Galaxy Note 9 S Pen Purple

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Capacitief

  De kleur van het product.

  Kleur Paars