Samsung Galaxy Note 9 S Pen Brown

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Note 9 S Pen Brown is niet meer leverbaar.

Naar alle stylus pennen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 9 S Pen Brown

Samsung Galaxy Note 9 S Pen Brown

Deze Samsung Galaxy Note 9 S Pen Brown is dé aanvulling op je Note 9. Deze bruine stylus is speciaal ontworpen voor je smartphone, waarmee je een stuk productiever wordt. Zo kun je de S Pen bijvoorbeeld gebruiken voor tekstverwerking, tekenen of het bewerken van foto’s en video’s!

Design

Deze bruine S Pen heeft een strakke afwerking wat perfect bij het design van je Note 9 past. Daarnaast heeft het pennetje een ergonomisch design, waardoor hij prettig in de hand ligt. Het oplaadproces begint automatisch als je de pen in je toestel stopt, ideaal!

Bluetooth presenter

Ten opzichte van de Note 8 S Pen heeft deze variant een aantal interessante functies erbij gekregen. Zo kun je deze bruine S Pen gebruiken als bluetooth presenter tijdens een presentatie, als sluiterknop voor de camera of kun je hem gebruiken om je muziek op afstand te pauzeren en af te spelen!

Speciaal voor de Note 9

Deze Note 9 stylus is te gebruiken met allerlei handige applicaties, om je een stuk productiever te maken. De stylus is zeer accuraat en geschikt voor precies teken- en schrijfwerk. Zo druk je met de stylus harder op het scherm voor dikkere lijnen, of kun je veel preciezer foto’s en video’s bewerken.

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Galaxy Note 9 S Pen Brown is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Galaxy Note 9 S Pen Brown

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2018-08-07

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Capacitief

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin