Samsung Galaxy Note 9 S Pen Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Note 9 S Pen Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle stylus pennen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 9 S Pen Blue

Samsung Galaxy Note 9 S Pen Blue

De Galaxy Note 9 S Pen Blue is een stylus die door Samsung speciaal voor de Note 9 is ontworpen. Deze stylus is bedoeld voor meer productiviteit, bijvoorbeeld voor het selecteren van teksten of het maken van notities. Samsung heeft deze gele S Pen nog een stukje geavanceerder weten te maken.

Bluetooth presenter

Zo is deze Note 9 S Pen voorzien van bluetooth, waarmee het met je toestel verbonden is. Je kunt de S Pen daardoor bijvoorbeeld gebruiken als sluiterknop voor de camera, als afstandsbediening voor het pauzeren en afspelen van muziek of als draadloze presenter voor tijdens een presentatie.

Ergonomisch en handig

De S Pen is stijlvol maar heeft ook een ergonomisch ontwerp, waardoor het pennetje prettig in de hand ligt. De pen is zeer accuraat, zo kun je bijvoorbeeld harder drukken voor dikkere lijnen. Het opladen van de pen doe je door hem in je toestel te stoppen, waardoor het oplaadproces automatisch start.

Speciaal voor de Note 9

Deze gele stylus is speciaal ontworpen voor de Note 9. Dankzij een reeks aan leuke en handige apps voor de Note 9 komt je S Pen volledig tot zijn recht. Zo zijn er verschillende notitie- en tekenapps, maar kun je de stylus ook gebruiken voor professionele fotobewerkingssoftware!

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Galaxy Note 9 S Pen Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Galaxy Note 9 S Pen Blue

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2018-08-07

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Capacitief

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw